Begeleiding

INFORMATIE: Léon Jansen

leon.jansen@pallast.nl

De schema’s worden geheel op maat en elke week weer nieuw gemaakt.

In een persoonlijk hardloopschema wordt er rekening gehouden met je doelen, je persoonlijke omstandigheden en je huidige prestatieniveau.

Ik zorg er voor dat je tijdens je trainingen niet te veel doet maar ook zeker niet te weining om je persoonlijke doelen te bereiken.

Verschillende doelen

Elke loper heeft zijn eigen reden om hardloopbegeleiding te wensen, bijvoorbeeld: sneller worden, langere afstanden kunnen lopen, op verantwoorde wijze trainen, afslanken of gewoon een stok achter de deur willen hebben.

De mensen zijn verschillend, de wensen ook. Samen met mij ga je trainen voor een maximaal resultaat. Zo kan het zijn dat ik vind dat je te weinig duurvermogen hebt of juist te weinig temposnelheid. Ik zal hier dan gericht aan werken.

Zo zal een schema voor je buurman, die wellicht hetzelfde doel heeft gesteld, er anders uitzien dan jouw schema.

Persoonlijke omstandigheden

Je persoonlijke omstandigheden zijn van invloed op je prestatievermogen.

Bij het maken van jouw schema houd ik rekening met deze omstandigheden. Het maakt wel degelijk verschil of je een drukke baan hebt met verschillende diensten of dat je lichamelijk zware arbeid verricht.

Voor het maken van je schema zal ik ook rekening houden met je sportgeschiedenis en de hoeveelheid aan trainingsjaren. Ik zal ook bij je nagaan hoeveel beschikbare tijd je hebt om te trainen en of je blessuregevoelig bent.

Kosten voor persoonlijke trainingen en een persoonlijk schema

Een persoonlijke intake training ( volledige hardlooptraining met looptechniek ) van één uur kost 40 euro.

Bij deze intake ga ik je beoordelen aan de hand van oefeningen en bepaalde trainingsvormen om te kijken op welke manier we kunnen beginnen met een schema.

Daarbij ga ik ook 100% rekening houden met de wensen van de atleet maar zal ik op mijn beurt ook aangeven wat ik zelf van de atleet verwacht !

Voor het wekelijkse persoonlijke schema betaal je 5 euro per week.

Je krijgt elke week een nieuw schema volledig aangepast aan jou persoonlijke omstandigheden.

Voor een marathon of halve marathon zal ik altijd 16 weken uittrekken.

Daarnaast zal ik je uitgebreid informeren over alles wat te maken heeft met hardlopen (voeding, looptechniek, loopscholing, schoenen, enz.)

INFORMATIE: Léon Jansen hardloopschema@persoonlijkloopschema.nl

hitwebcounter