Partners

Wij werken samen met…

Run inn Amsterdam

https://www.run-inn.nl/

Run-Inn is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen, alsmede indoorsporten, zoals onder andere fitness en aerobics. Run-Inn heeft een zeer uitgebreide collectie bestaande uit hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopaccessoires, wandelschoenen (laag en hoog), aerobicsschoenen, fitnessschoenen en gymschoenen, alsmede functionele slippers en sandalen. En dit alles voor dames, heren en kinderen. Het assortiment bestaat uit secuur geselecteerd functioneel materiaal dat je in staat stelt probleemloos van je hobby te genieten. Bij Run-Inn ben je verzekerd van het Product-plus, want je krijgt bij aankoop van het product het beste advies er altijd gratis bij.

 

 

Pro Fysio  Amsterdam

Pro Fysio is een praktijk voor fysiotherapie met vestigingen in Amsterdam en Zaandam. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische klachten, ook wel spier- en gewrichtsklachten genoemd.

Pro Fysio praktiseert en onderwijst een geheel eigen visie en behandelmethodiek. Deze methodiek is gebaseerd op het uitgebreid handmatig losmaken van spierweefsel met hoge intensiteit.

 

Sport masseur: Dirk Beelen 

Dirk is gediplomeerd sport masseur en voor een afspraak te bereiken op telefoon nummer: 0612508135

 

Voeding dietiste:  Haydee Sarucco:

Mijn passie voor gezond, lekker en puur voedsel is mij bijgebracht tijdens mijn jeugdjaren in Suriname, waar gezond en lekker eten met een multiculturele diversiteit, en het sociale karakter hiervan net zo belangrijk en vanzelfsprekend zijn als een normale ademhaling.  Mede daardoor is mijn interesse naar de biochemische interacties en processen van voedsel op het lichaam, welzijn en geest gegroeid en was dit een reden voor mij om de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek te volgen, die ik in 1990 met succes heb behaald.

 

Woortman & Verdiepen staat voor Fysiek in Beweging en Mentaal in Balans

Wil je fitter en energieker zijn?                             Heb je moeite met Nee zeggen?

Wil je eigenlijk wel af van de hele dag zitten?   Zoek je meer balans tussen werk en privé?

Zou je wel wat gezonder willen leven?                Heb je het idee dat je te veel aan je hoofd hebt?

Joost Woortman van Woortman & Verdiepen biedt met YouCoaching oplossingen voor deze vragen met zijn visie:

 

Fysiek in Beweging en Mentaal in Balans

Bewegen is goed voor je lichaam en je geest. En mentale balans zorgt weer voor lichamelijke fitheid.

 

www.woortmanverdiepen.nl    of bel 06 364 58 508